Tolvtonåring, någon annan och bortglömt.

Frustrationen över skolan släppte till slut. Det tog sin lilla tid men jag lyckades släppa det. Någorlunda. ;-)
Men bara för att sen behöva bli frustrerad över tonårsfasoner. Och då har vi inte ens en tonåring ännu. Hur ska det här sluta?!
Jag minns när jag var tolv. Jag var en tolvtonåring. Japps, odräglig redan då. ;-)    Så jag straffas väl bara för hur jag själv var. Eller nä, så kan det ju inte vara. Jag var så snäll så när jag växte upp. Misskötte mig aldrig. Det var nån annan som smällde i dörren, vägrade städa rummet, struntade i att passa tider och såna saker. För det kan ju bara inte ha varit jag. ;-)
Onsdag idag. Det blir skola. Men inte jättelång dag. Måste hinna fixa middag innan tjejerna ska på handbollen. Den detaljen glömdes bort igår… Men det blir nog bra.

En reaktion på “Tolvtonåring, någon annan och bortglömt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.