Fullt upp, nattvandra och snö.

Plugg, plugg, plugg… Så kan gårdagen beskrivas. Jag åkte hemifrån åtta och var hemma igen halv åtta. Där emellan pluggade vi hårt, jag och min lilla grupp. Idag ska det redovisas. Ska bli intressant.
Mindre kul är att vi slutar sent. Och när jag kommer hem blir det till att vila fötterna en stund. För ikväll ska det nattvandras. Just nu är jag inte jättepeppad men det ska nog gå bra. Det är väl enda fördelen med det gråa vädret. Att det inte är jättekul att nattvandra. Å andra sidan har jag nattvandrat i halv snöstorm förut och det funkar det med.
Nu ska jag andas ut en stund på tåget. Eller nä, jag ska väl plugga lite till. Och fantisera om snö… ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.