Röntgen, energibrist och skumt i skolan!

Läkarbesök avklarat. Röntgen avklarad. I väntan på röntgen svar ska jag roa mig med en kortisonkur. Så fortsättning följer… Det är i alla fall förhoppningsvis ett första steg i att få friska fötter igen.
Jag slåss med förkylning med. Den är nånstans mellan riktig förkylning och sjuk. Varken eller. Inte sjuk men inte frisk. Och otroligt energikrävande… Vilket inte är allt för kul när man har fullt upp.
Nya kursen innebär mer grupparbete. Fullt upp mest hela tiden kommande veckor. Ovanpå det är det nåt konstigt öppet hus i skolan idag. Alla lärare ska finnas på plats att träffa mellan tre och sex. Hur det ska lösas på plats vet jag inte. Har ju några lärare jag vill hinna träffa. Och man ska bara få träffa varje lärare i fem minuter. Har aldrig hört talas om nåt liknande innan… Men det passar ju ihop med den skolan…

En reaktion på “Röntgen, energibrist och skumt i skolan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.