Nöjd!!!!

En aning mörbultad har jag påbörjat min resa hem. Jag från topp till tå är jag masserad. Så underbart skönt. Men misstänker att jag kommer ha en rejäl träningsvärk imorn. Alla spänningar i skuldror och rygg är masserade men inte borta. Tror det krävs massor av tid för att få det att släppa helt. Men det känns bättre. Hela kroppen känns piggare. Så skönt!
Efteråt gick jag till Ringen. Hade tänkt äta på restaurangtorget. Trodde jag. Det var stängt. Och donken gick bort. Men hittade ett litet hål i väggen där dom serverade god sushi! Mums!
Därefter hann jag dessutom med att få håret toppat. Skönt! Nu är det bara ögonbrynen kvar. Hahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.