Morgonhumör, snö och lycka!

Jag kom i säng sent igår. Det var skönt att bara vara i tystnaden. Barnen sov och maken var på rymmen. Strax efter tolv, halv ett väcktes jag av grannarna. Vad dom gjorde vet jag inte men det väckte mig. Sen hann jag inte mycket mer än somna om innan Tony kom hem. Så jag var en aning trött när jag vaknade. Väckte liv i resten av familjen och möttes av riktigt dåligt morgonhumör hos Emilia. Vi var inte riktigt sams om man säger så… Sebastian, som hade sovmorgon, klev upp och emellan. Erbjöd sig att lämna Emilia så jag skulle hinna lämna Malin i tid. Älskade unge, han börjar bli så stor på alla sätt och vis!
Jag var på allt utom bra humör när jag stängde ytterdörren. Sönderstressad och sur. När vi, jag och Malin, kom ut på gården möttes vi av snöblandat regn. Jag kände på en gång att stressen började rinna av mig. Allt eftersom vi gick blev mitt humör bättre och bättre. Och regnet över gick mer och mer i snö. Jag var bara ledsen att jag inte hade mer tid att ge mig ut på en promenad i snöfallet…
Och nu, efter frukost och på väg till skolan i snöfallet, är humöret riktigt bra! Jag kommer njuta av årets första snö så länge sen varar. Tror ju tyvärr att det är över om några timmar…

En reaktion på “Morgonhumör, snö och lycka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.