Vackert och olika firande.

Ännu en strålande, frostig dag har börjat. Och idag är det ännu vitare ute! Så vackert speciellt när solen får frosten att glittra! Vi vaknade dessutom till en termometer som visade nollan vilket innebär att även jag tyckte att täckjacka kanske va nåt att ha. Får väl se om jag ångrar mig längre idag… Jag invigde dessutom nya mössan. ;-)
Redan fredag. Veckan har gått fort. Det är visst Halloween idag. Ungarna vill att vi ska spöka till det lite ikväll.  Återstår att se om vi gör nåt. Det här är en högtid som inte är så viktig för mig… Jag blev så lycklig när jag hörde att dagis inte skulle ha halloween i år. Speciellt som dom byter ut det till en nobelfest istället. Stor tummen upp från mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.