Längtar …

Bilden nedan visar dagens datum för fyra år sen! Nu längtar jag!!!
Igår när jag gick hem i mörkret såg jag dessutom att grannen högst upp klätt in balkongen i ett ljusnät. Så mysigt. Vilket betyder att jag måste rota fram slingan till vår balkong nu. :-)
Idag var det rått och kallt ute. Och då regnade det inte ens… På radion pratade dom om frostvarning i fall molnen skulle lätta. Det kan jag förstå. Luften kändes sån idag… Men det gör mig inget. Det är så illa att jag inte har nån vettig mellanjacka nu till hösten så frost och kallt skulle betyda att jag kan ta fram täckjackan. Och så kanske ungarna fattar att man inte kan gå till skolan i enbart collegetröja…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.