Jag fick huvudrollen!

Hahahaha! Ibland bara måste man bjuda på sig själv! Förra veckans ljuduppgift är den här veckan en film/rörlig bild-uppgift. Alla grupper har fått en annan grupps ljudklipp att filmatisera på frivilligt vis. Det blev visst jag som fick huvudrollen i vårt klipp… Jag älskar inte att stå framför kameran men jaja, nu blev det så…
Shit va vi har skrattat idag! Det var en aning svårt att försöka vara allvarlig framför en kamera när jag sekunderna innan skrattat så tårarna sprutade.
Nu är allt filmat och ska ”bara” klippas ihop. Det ska bli riktigt kul att se slutresultatet. ;-)

En reaktion på “Jag fick huvudrollen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.