Uppkopplad!

Jahapps… Första inlägget från campus. Thihi. Ja, jag är tråkig men för mig är det roligt. Välkomstceremonin är avslutad. Jag kikade lite på introduktionsmässan med men kände inte riktigt att det var min grej. Infon från IT va väl det som va lite intressant. Där stod det att Office365 bara var att ladda ner som student. Vilken tur att jag inte skaffade det på egen hand i helgen. ;)

Så nu har jag roat mig med att ladda hem det i datorn. Frågan är om jag ska leta upp nånstans att äta nu eller om jag ska hoppa på skolans rundvandring och ta lunchen efteråt… Oavsett vilket kommer det bli bra. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.