Seminarium och lite babbel…

Igår var det hemmastudier som gällde. Drt gick så där. Livet kom emellan. Vilket det får göra. Måste göra ibland. Men det vände upp och ner på dagen och alla planer. Positivt var väl att bristen på studielust ledde till att jag avslutade min blogginlägg om förra veckans event. ;-)
Idag är det nya tag. Jag har hunnit läsa och se allt jag skulle. Har några sidor i vanliga boken kvar bara. Skönt.
Nu är jag på väg på mitt första seminarium. Ska bli intressant att se hur det är.
Ikväll väntar matlagning – måste förbereda morgondagens middag. Och sen ska jag nog ta tag i den där hemsidan… Ska skapa en hemsida. Vilket egentligen inte borde vara supersvårt. Jag har ju gjort det. Det gäller bara att få tummen ur… ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.