Nu börjar allvaret!

En ny dag är här. En ny vecka. En ny skoltermin ska börja. Massor av nya erfarenheter väntar!
Det är lite spännande och nervöst så här första riktiga skoldagen. Jag tror i och för sig inte att det blir så ansträngande. Först är det info på förmiddagen i aulan. På eftereftermiddagen är första lektionen. Misstänker att vi kastar oss in i ämnet redan i dag däremot.
Smarta jag hade däremot missat att ändra tider för barnen på fritids och skola idag. Ops… Tur att det inte är stora förändringar som väntar… Mer än att vi får gå upp tidigare. När jag börjar 8 måste jag åka redan halv sju… Tur att det inte är så ofta. ;-)

En reaktion på “Nu börjar allvaret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.