Lite bottenkänning i sommarvärmen…

Ännu en morgon med strålande sol och blå himmel. Det är redan 20 grader ute. Ljuvligt! Underbart!
Men idag känns det tungt. Jag vill ockå vara ute på sjön med Tony och barnen. Sola, bada, umgås… Visst får jag njuta av solen nu med. Men det är trist att inte få tillbringa semestern i skärgården… Känns konstigt. En vecka eller två fine. Men att jobba alla Tonys fyra semesterveckor… Jaja, det blir nog bra. Eller det blir bra. Men det är jobbigt…
Jag hoppas att vi kommer ut i dag. Igår blev vi kvar hemma hela dagen pga strul som ingen kunde råda över. Visst var det okej att sitta och virka och skriva korsord nästan hela dagen men jag gör det hellre ute… ;-)
Nä, virka klart kanske. Hälften av det påbörjade projektet är klart… Hoppas bli klar före helgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.