Ännu en vecka…

Då är hela den första veckan avklarad och en ny har börjat. Ja, av makens semester. Jag själv jobbar vidare. Det känns lite tungt att jobba medan han har semester. Men åh så härligt det var att träffa familjen i helgen. Tanka energi av dom. Och det är ju snart helg igen. :-)
I fredags när jag packade åkte både regnställ och gummistövlar med. Det lovades regn både lördag och fredag. Men kom inget. Och har fortfarande inte gjort. Misstänker att nån där uppe kom på att jag skulle va ledig och gav mig chansen att sola och bada. För det har jag gjort. Mindre bada, mest pga av algerna. Men desto mer sola. Levde i bikiki i helgen. Så härligt.
Å andra sidan behövs regnet. Det är oerhört torrt i markerna och eldningsförbud. Vi får väl se om det kommer nåt till kvällen. Just nu strålar solen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.