Lugnt och skördat.

Idag kör vi på plocka och fixa i lugnt tempo. Så där lagom som det ska vara på en söndag. Tyvärr har vi lite helgmonster på besök… Dom har en förmåga att dyka upp så fort det handlar om att städa och plocka ordning efter sig… Suck!
Vädret blev bättre än förväntat idag. Inget regn hittills även om det är mulet. Och någorlunda varmt. Inte kallt i alla fall. Så jag har passat på att pyssla om blommorna lite. Och skördat persilja. Tyvärr glömde jag fota krukan innan. Trots att jag har klippt bort massor är det mycket kvar.
Det jag klippte bort har rensats på pinnar/kvistar och sen kastats in i frysen. Blir perfekt till höstens grytor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.