Hemmakväll…

Det blev inget event för mig ikväll… Hur gärna jag än ville gå på det så kände jag att jag inte hade tid. Jag behövdes här hemma. Annars kommer vi inte hinna. Plus att jag är för trött. Det var första långdagen på jobbet och även om det inte var fysiskt ansträngande så är det massor att ta in. Speciellt som jag ska gå min första ensamma dag imorgon… Det är lite läskigt. ;) Men det ska nog gå bra. 
Ikväll har jag för första gången på ett tag varit duktig och tagit tag i måsten vid datorn… Det är nackdelen med ingen skola – jag startar inte datorn lika ofta. Och ibland behövs det. ;) Måste bli duktigare på att starta datorn men det är ju så smidigt med mobilen… ;)
Men nu har jag lekt klart med datorn för idag. Nu ska här snabbpackas lite, förberedas inför helg och morgondag… Och längtas lite till brevbäraren kommer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.