Bara en vanlig dag…

En seg morgon. Men jag kom upp i tid och förberedelser ihop med en sjuk make gjorde att jag hann äta frukost hemma. Mycket trevligare än att äta på vägen… Andra arbetsdagen är här. Jag är inte lika nervös som igår. Bara nästan. Fast på ett annat sätt… Den här gången vet jag ändå vad som väntar även om jag inte har utfört jobbet själv innan.
Nu sitter jag på bussen. Utanför är det nåt mellanting på regn och dimma. Grått men ändå inte jättemörkt. Lite trist. Fast jag tar hellre det här mulna vädret nu, mitt i veckan, än till helgen när vi är långlediga. ;-)
Hoppas ni andra får en härlig dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.