Vilseledande och fel Lindex!

Jag har fått en inbjudan. Till Lindex Bra-Volution. Jag utlovas att hitta den perfekta modellen. Om jag har kvar inbjudan funderar jag på att gå. Bara för att kunna ifrågasätta. För hur kan man skicka ut en inbjudan till sina kunder där man lovar att den rätta modellen ska finnas när man inte ens har hela spannet med storlekar i butik. I mina ögon har dom dessutom ett otroligt litet storlekssortiment. Det är måååånga år sen jag kunde köpa en bh på Lindex. Vilket är trist för det finns många märken som faktiskt har större storlekar.
Jag undrar hur många kvinnor som skulle köpa en bättre en bh med bättre kupstorlek om det bara fanns ett större urval…
Tyvärr det är inte bara Lindex som dissar dom större kuporna. För det dom kallar stort kallar jag normalt…

5 reaktion på “Vilseledande och fel Lindex!

 1. Martina

  Haha ja du måste ju gå dit och ställa dem mot väggen! Och OM det är så att de äntligen har insett att den största bh-storleken inte är DD…så vore det ju fantastiskt om du kunde köpa en bh i din storlek för 99:- :-)

  Svara
  1. LindaW Inläggsförfattare

   Jag hade varit nöjd med ordinariepris bara dom hade haft min storlek. Tänk bara att kunna ta bussen ett par hållplatser till affären istället för att behöva åka hela timmen med tåget till city för att kunna handla…

   Svara
 2. Marie-Louise

  ja du vet ju hur bra (eller inte alls) jag är på att välja rätt bh-storlek… Jag måste när jag får råd ta mig till en riktig underklädesaffär och fixa lite bra bh:ar. Tyvärr avskyr jag bygelbh:ar eftersom de gör ont i ett inflammerat muskelfäste som jag har… Kram

  Svara
 3. Anonym

  Nå har jo Lindex BH fra 65-105 og fra AA til F cupa. Tycker det er ganske bra storleksspenn? Det er inte alle modeller som kommer i alle storleker, men det finns nått til nesten alle :)

  Svara
  1. LindaW Inläggsförfattare

   Nu tycker inte jag att A-F är till nästan alla. Kupstorlekar finns upp till K. Lindex har alltså missat många storlekar – G, H, I, J och K. Och alla mellanstorlekar där emellan. Det jag reagerar på är att man i sin reklam LOVAR att kvinnor ska hitta en storlek som passar, som att dom ska ha alla storlekar. Det har dom inte. Det gör att det dom säger är vilseledande.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.