Nu kan sommaren komma!

Äntligen!! Nu är jag redo för sommar! I strålande solsken har jag packat upp allt i båten. Var sak på sin plats. Så härligt! Det är bara mattorna och ett par täcken och lite sängkläder som saknas. I övrigt är allt klart! Mattorna tar Tony med sig när han och svärfar flyttar båten i helgen. Jag och barnen stannar hemma. 10 timmars båtfärd, även om den delas på två, är inte lockande med fyra barn när det är näst intill vintertemperaturer ute. Å andra sidan känns det inte så vintrigt i solskenet just nu.
Japps, nu är jag redo! Håll tummarna för varmt och fint väder nästa helg!

2 reaktion på “Nu kan sommaren komma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.