Avslutning!

Vilken dag!! På förmiddagen skrev jag terminens sista prov. Efter lunch gick jag upp till Oskar i skolan. Hans klass skulle ha avslutningsskoj. Vi samlades strax före tolv och gickni samlad trupp med till stora stallet. Där plockades vi upp med en gammal traktor med skrinda bakom. Det var jättemysigt att åka, sittandes bak i strålande solsken.
På vägen stannade vi för att titta på några jättegrytor innan färden gick vidare till Säby gård. Där väntade fika och lekar. Barnen tjoade och tjimmade för fullt. Det lektes, sparkades boll och tassades runt i stallet.
Vid tretiden tog vi pick och pack och gick till stranden. Barnen kastade sig i sjön och badade i flera timmar. Solen gassade, barnen njöt och föräldrarna likaså. Det hittades snokar, myror, blodiglar, stoooora musslor och lite andra småkryp.
Vi bjöds på grillade hamburgare och korv. Mums!! Först vid sjutiden kom vi iväg. Nöjda efter en toppendag!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.