Plugga, plugga, plugga…

Idag är det perfekt pluggväder ute! Grått och mulet med regn i luften… Jag hoppas bara att det blir som dom sa på väderprognosen igår, att det vänder till eftermiddagen. Emilias fritids ska ha föräldrarfika idag och det är tänkt att vi ska vara ute…

Men innan det är dags att fika ska det pluggas massor. Jag har bänkat mig i kökssoffan med dator och skolböcker idag igen. Laddat med både te och en flaska vatten. Så idag borde jag orka få massor gjort så att helgen blir pluggfri. :) Jag hann faktiskt klart med alla jag skulle igår så nu är det dags att ge sig på nästa uppgift. Den här gången ska jag skapa en databas så det blir lite nyheter för min del. Men verkar inte vara supersvårt i alla fall… ;)

Dessutom ska jag väl hinna få iväg en eller annan cv idag och kanske en högskoleansökan… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.