Fotoutmaning och trött…

På instagram finns det en fotoutmaning – #fotoutmaningapril2014.  Jag valde att hoppa på den. Tyckte att det var lite kul.
Idag är jag trött. Somnade alldeles för sent igår. Det är Tonys fel. Han kollade på TopGear och dom gör ju så sjuka grejor. Igår åkte dom gamla skruttiga lastbilar genom Burma. Kanske inte låter så kul men jag skrattade så jag kiknade. Synd bara att jag missade slutet. Hann somna….
Idag väntar skola och sen mer skola. Först lektion och sen en massa uppgifter hemma i datorn.
Igår fick jag planeringen för nästa plock. Totalt ska jag läsa 175 poäng (100p räknas som heltid). Plus att jag skulle behöva börja jobba då… Jaja. Det går nog bra. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.