Väderomslag och irritation deluxe

Tänk vilken skillnad lite regn kan göra! Från att ha vaknat någorlunda pigg av barnen sista dagarna. Till nästan strålande solsken i rummet. Så där så man blir på riktigt bra humör trots att barnen vaknar tidigt och man är lite trött.
Till idag. Regn ute gör rummet mörkt och dystert. Det är inte alls lockande varken att gå upp eller ut. Barnen sover dessutom.
Idag väntar skola på förmiddagen och jobba med skolgrejor på eftermiddagen. Hade velat åka på lunchdate men känner mig lite tidspressad. Igår hade jag lust att kasta datorn i väggen. Så bra gick det med html-sidan jag ska göra… Får inte till nån av koderna så som jag vill… Irriterande deluxe. Jaja… jag får kämpa på idag. Klar måste jag bli…

En reaktion på “Väderomslag och irritation deluxe

  1. Marie-Louise

    ja just nu är jag ganska less på vädret. dessa väderomslag är inte snälla mot min kropp. Nu vill jag ha vår med solsken och fågelkvitter. Kram vännen

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.