Vab och bibliotek

Ny vecka, nya möjligheter. Och vab. Eller så mycket vab det nu kan kallas när man ändå redan är hemma från början. Malin har sin sista karantändag idag. I morgon är hon redo att gå till dagis. Hoppas jag i alla fall. Jag har betygssamtal imorn förmiddag så det vore ju trevligt att slippa ha ett tjatigt barn hemma då. För det är bara när jag har pratat i telefon idag som hon har varit extra jobbig. Annars har det gått bra och jag har fått massor gjort.

Nu sitter jag i skolan och väntar på lektion. Hade tänkt springa in på biblioteket och låna fortsättningen på boken jag läste ut i lördags. Sofie Sarenbrants  Vecka 36. Men tji fick jag. Ingen av hennes böcker fanns inne på biblioteket i Nynäs. Men däremot fanns alla inne i Ösmo. Och där hade jag tur i alla fall, alla fanns inne och dom har öppet till sju ikväll. Så det får bli en tur dit efter lektionen. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.