Kursslut, solsken och slott!

Ny vecka, nya möjligheter!  Och strålande sol! Kan det börja bättre? Inte mycket.  Och jag riktigt älskar att det är ljust ute när klockan ringer. Det gör det så mycket lättare att kliva upp då.
Idag började dagen lite tidigare än måndagarna brukar göra. I vanliga fall har vi mysfrukost jag och Malin men idag fick hon äta på dagis. Inte henne emot. Och jag hinner med lite mer av mina måsten. Sista veckan på kursen grafisk kommunikation är här. Tiden går sååå fort! Jag är halvvägs på min skoltermin efter den här veckan. Känns helt sjukt.  ;-) Och sista veckan innebär att ett examensarbete ska in. Nu återstår att få det klart. Jag ska göra en plansch med reklam för choklad. Jag ska hitta på design, logo för både företag och namn. Skitkul. Men det tar sin lilla tid när man inte är helt van vid programmen. :-)
I eftermiddag har jag dessutom företagsekonomin så då försvinner lite tid. Men det blir nog bra. Jag får strunta i allt annat i livet den här veckan istället. ;-) Det är tur att jag har något att se fram emot i helgen, som belöning efter en tuff vecka.
I helgen är det äntligen dags för mig och maken att fira bröllopsdag på Häringe slott!

2 reaktion på “Kursslut, solsken och slott!

  1. LindaW Inläggsförfattare

   Här tittar det fram fler och fler för varje dag som går nu! Och ja, det är verkligen en härligt blomma!

   Kram

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.