Sömnbrist och ignorering…

Trött, trött, trött. Jag har fortfarande inte lyckats sova ordentligt sen grannen festade sönder min sömn i fredags natt… Visst, det är till viss del självförvållat men inte blir jag piggare för det. ;-)
Igår plockade jag isär garderoben som stod i hallen. Istället fick den nya hallbänken flytta in där garderoben tidigare stod. Känns riktigt bra. Nu ska bara hatthyllan borras upp…
Idag är det skola som gäller. Sista lektionen inför första provet i företagsekonomin. Tänk att ett ämne som jag var sååå avig mot faktiskt är riktigt kul. Kan ju va för att det är mycket räkna, mycket formler. Sånt gillar jag. ;-)
Lägg sen till kursen i grafisk kommunikation. Den är pricken över i just nu. Jag ska få dom kunskaper jag saknar i Adobes Illustrator och Photoshop. Kan ju inte bli bättre! Jag älskar ju sånt! Det är lätt att ha målet inställt på högt betyg där. :-)
Så om jag bara får ordning på sömnen så ska nog livet kännas riktigt toppen! Det är svårt att inte må bra när skolan funkar, fåglarna kvittrar och solen lyser med sin frånvaro. Att jag ruttnar på barntrots, stress och diskning kan vi ignorera en stund. ;-)

En reaktion på “Sömnbrist och ignorering…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.