Drömyrke och solsken

Ännu en strålande morgon. Denna gång i sällskap med nollgrader och frost. Men vad gör det när det är så ljust att vi kunde skippa reflexvästarna idag?! Hur härligt är inte det, att det är ljust ute redan vid sju på morgonen?! Jag njuter för fullt!
Idag skolkar jag från skolarbetet en sväng. Blir en kompisdejt istället. Och dessutom pluggade jag igår kväll och jag har hela dagens kväll på mig med.
Det är fördelen med den här kursen, det är lätt att sätta sig i tid och otid. ;-) Den är skitkul. Kom på en sak när jag satt och läste i boken häromdagen. Den här kursen, grafisk kommunikation, påminner om ett av min barndoms drömyrken. Jag ville bli reklamtecknare. Och fortfarande är det lika kul med färg och form som det var då… Tåls att funderas på…

En reaktion på “Drömyrke och solsken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.