Rossel, bockat av och fullt upp.

Host, host, rossel, rossel. Jag har en envis förkylning och just på morgnarna är den som värst. Jag vaknar med en stor klump i halsen som måste hostas bort. Lite drygt faktiskt… ;-)
Annars är det faktiskt riktigt bra här. Igår kväll, efter många timmars skrivande, skickade jag äntligen in min analys av Strindbergs Fröken Julie. Så himla skönt att äntligen ha gjort det. Nu kan jag bocka av den på todolistan och allt från höstens kurser är klart!
Idag väntar ännu mer skrivande men först ska jag belöna mig med lite headerpysslande. Känns som en bra belöning. :-) Jag ska dessutom baka. Är min tur idag. Och jag måste hinna under dagen för ikväll ska jag på möte på dagis innan det är dags för torsdagsfika. Fullt upp idag alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.