Men hallå, det snöar!!!!

Blogger använder ju picasa för att spara alla bilder jag laddar upp i bloggen. När det strulade med mobilen så laddade ju en massa bilder dit. Kom underfund med att jag kunde ladda upp bilder direkt dit för att komma åt dom i datorn.

Häromdagen fick jag nåt meddelande i mobilen om en händelse med bilder. Såg då en snöig bild. Tänkte inte så mycket mer på det då förrän nu när jag var och kikade och såg det faktiskt snöade på den. Om det är jag, nån annan eller nån autogrej som går att göra i picasa har jag inte kommit underfund med ännu. Jag blev bara så glad av denna snöande bild! Helt underbart ju! Tänk om det kunde snöa så ute!!! :)

2 reaktion på “Men hallå, det snöar!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.