Jullov och julnaglar.

Yeay!!! Äntligen jullov! Jag tror vi alla har längtat lika mycket! Jag har en sista skrivuppgift att avsluta i svenskan men i övrigt är allt klart!! Och jag lyckades bli godkänd i naturen! Så jäkla skönt! Och i info/kom blev det ett A. Känns riktigt bra!
Förutom skolan har jag dessutom städat klart hemma inför julen. Är bara en snabb dammsugning kvar. Och nästan alla klappar är inslagna. Plus att jag tror att jag har lyckats handla allt som behövs inför jul i matväg. Jag kan alltså sitta i soffan och bara njuta ikväll.
Och så njuter jag av mina naglar. Testade gelénaglar den här gången. En av handbollsmammorna fixade snygga julnaglar på mig idag. Och genast känns allt så mycket bättre. Bara en sån simpel sak som att knappa på mobilen går lättare nu. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.