Ibland går det bättre än förväntat!

Häromdagen var jag iväg med Johanna för att shoppa lite julklappar.  Jag passade på att ta med mina läckande gummistövlar för att reklamera dom. Väl i affären kikade jag på vinterskor till mig. Kan ju inte gå i gympaskor eller klackar hela vintern.  ;-)
Hittade ett par jättesnygga som jag provade lite snabbt och bestämde mig för. Det dumma var att jag inte knöt dom ordentligt på en gång. Väl hemma visade det sig att 37/38:orna var som rejäla 38:or = förstora. Igår skulle jag byta skorna men det fanns ingen mindre storlek i butiken. Men det fanns i butiken vid makens jobb. Så han fick byta idag. Och dom sitter nu perfekt! Så nöjd!!! Nu väntar jag bara på snön….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.