Vinterskor, kokt skinka och godis.

Helgens planer blev inte det vi hade planerat. Maken är dålig. Så igår blev det en lugn kväll hemma. Idag har jag däremot tvingat ut honom en sväng. Ungarna behövde nya skor och det kändes som att det var dags att ta tag i det. Så en tur till Intersport i Nynäs fick det bli. Vi hittade skor, åkte hem och tog det lugnt.
Sen skulle den kokta skinkan in i ugnen för att bli varm och griljeras. Trodde vi… Den kokta skinkan va visst inte kokt. Det får bli en sen kvällsmacka och resten imorn. Tur pizza finns när det blir tokigt. ;-)
Även denna kväll blir lugn. Hoppas hitta nån bra film att titta på. :-) Vad gör ni för skoj i kväll?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.