Varför är det så provocerande?!

Tänk att snö och vinter är så provocerande! Det är ingen hemlighet att jag gillar snö och att jag längtar för fullt nu. Jag kollar väderapparna med jämna mellanrum. Och faktiskt, dom visar små snömoln här och där. Sen försvinner dom för att komma tillbaka.
Jag har lagt upp bilder på snömolnen. Har faktiskt några vänner som likt mig längtar efter snö. Men andra blir så oerhört provocerade och stör sig grymt mycket på snömolnen. Ingen skulle bli lika provocerad av regnmoln. Ganska sjukt!
Och så ska vi inte glömma alla som fryser. Det låter som att vi gick från 10 plus till 10 minus över natten. Och som om vinter och kyla vore nåt konstigt som aldrig händer här annars. Jag förstår det inte.
Det är normalt med vinter, snö och kyla den här tiden på året. Det är ändå bara några dagar kvar av november. Och det brukar vara kallare än vi har haft det då vi har haft varmare än normalt i år.
Kan man inte planera sina kläder längre? Glömmer man bort att det ska bli vinter? Och varför i hela friden är snö så provocerande? Vi lever i Sverige och ja, även Stockholm får vinter och snö.

7 reaktion på “Varför är det så provocerande?!

  1. LindaW Inläggsförfattare

   Ja men precis. Jag vill ha så där lagom så ungarna kan åka pulka. Och dagens temperatur är alldeles lagom.

   Fast å andra sidan, en snökanon skulle inte sitta så illa ;)

   Svara
 1. Martina

  haha du är så rolig Linda. Det roliga är att du blir lika provocerad av de åsikter som de du tycker blir provocerade uttrycker. DU gillar kyla och snö – ANDRA gör det inte.
  Du är glad över eventuell snö, medans andra inte är det.
  Chill!
  haha där fick jag in en ordvits också, så min hjärna har tydligen inte frusit till is än ;-)

  Svara
  1. LindaW Inläggsförfattare

   Fast grejen är ju den att jag blir inte påhoppad om jag lägger upp regn, sol eller vilket annat väder som helst. Det är bara när det är snö. Så självklart stör det mig. Och mellan varven är det inte speciellt trevliga kommentarer heller…

   Svara
 2. Towe

  Jag hatar snö. Jag hatar kyla. Och ja jag fryser :) Jag får en chock varje år hur kallt det blir men det kan också ha att göra med att jag bott i tropiskt klimat många vintrar och hoppas verkligen jag får göra det snart igen :) Men jag skulle aldrig skälla på någon annan än vädergudarna – önskar jag var mer som du eftersom jag ändå bor näst intill i nordpolen!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.