Nu känns det bättre.

Efter att hela veckan ha haft sprängande huvudvärk så har orken inte varit helt på topp. Dessutom är Malin fortfarande hemma med mig så tiden har bara försvunnit. Det går ju inte att bara vara med en treåring hemma. Men vi har ändå haft det riktigt bra.
I dag blir det en snabb tur till skolan för oss båda. Jag måste lämna in kursansökan för nästa termin.  Därefter ska vi handla julklapp åt Sebastian. Hans klass ska ha en julklappskalender så alla skulle ha med en klapp idag. Vilket jag totalt glömde igår. Å andra sidan däckade jag på soffan på eftermiddagen så det känns som att det ursäktar mig.
Ikväll ska Oskar och Emilia laga middag. Igår skrev dom inköpslista för fullt. Idag ska dom få gå och handla. Det blir nog bra. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.