Varför så negativa?!

Igår rapporterades det från mina facebookvänner, från dom som bor norr om Stockholm,  om snö. Stockholmsvänner skrev i panik att dom inte ville ha snö. Jag tycker det är så fascinerande när det hotas med första snön. Det är tandgnisslan och riktigt negativt på en gång. Samtidigt verkar dom flesta bara ha läst den lilla biten om snö i väderleksrapporten och missat resten. Ja, det fanns ett liiiiiitet snömoln på kartan. Nej, vi skulle inte få snö som lade sig. Ett regn med eventuellt lite snöblandat skulle dyka upp. Inte mer. Och ändå full panik. Trots att det inte är ovanligt med lite snö i slutet av oktober på det viset. Var likadant förra året och ändå fick vi vänta länge på snön sen. Och även om det hade kommit snö i natt så hade den inte stannat. Nä, själv vägrar jag panik över snön. Den ligger sig ändå inte så här tidigt i Stockholm.

2 reaktion på “Varför så negativa?!

  1. LindaW Inläggsförfattare

    Yup, den 28 november kom första snön. Lagom till första advent. Så härligt! Men det är ovanligt att den kommer för att stanna i oktober.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.