Vab, rensning och kaos…

Idag har jag Oskar hemma. Han tokhostar och är hängig. Det kändes som att han behövde en dag hemma i lugn och ro. Dessutom fick han och jag välbehövlig tid tillsammans för att rensa hans garderob. Både han och hans bror har kört med kasta-in-utan-koll så det var kaos i garderoberna. Nu är det äntligen ordning och dom kommer lättare kunna hjälpa till med tvätten fram över. Skönt!

Men även resten av lägenheten är ett mindre kaos idag. Maken kom igår hem med dynor, segel, täcken, kuddar… Ja, nästan allt som funnits i båten under sommaren. Det är en del… Så jag har lite att ta hand om… Plus att jag ska hinna plugga. Det här är ett sånt tillfälle när pluggande lockar mest. ;)

En reaktion på “Vab, rensning och kaos…

  1. Livsglädje

    Åh det är så skönt när man har ordning och reda, älskar det! Jag har fem barn och kaoset infinner sig väldigt snabbt om jag inte hela tiden plockar och håller undan, tur att jag gillar det! :) Kram Annika

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.