Tvätt och trots i stora lass!

Åh jag bara inte älskar dom här dagarna när ingenting man ber barnen om händer. En som lovar på blodigt allvar att göra läxan om han får gå hem tidigare. Och flera timmar senare fortfarande vägrar. En som bara lallat runt och irriterat alla. Tack och lov har han träning nu. Sen en som blivit förbytt sista veckorna och inte längre föra en konversation utan att skrika så öronen skallrar. Tack för bompa! Den fjärde är trött och grinar för allt. Yeay, hon bad om att få somna tidigt.
Ovanpå allt detta hade jag bokat tvättstugan. Jag som var så trött. Lutar åt att inte tvätta klart allt i dag. Fast å andra sidan borde jag tvätta klart idag. Senare i veckan ska vi börja tömma båten = mer tvätt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.