Tröttheten fortsätter.

Ja men vi fortsätter väl på temat trött. För trots att jag var så trött att huvudet tokvärkte igår kväll satt jag kvar i soffan för att se klart Grey’s Anatomy. Bara lite envis. Sen tog det en stund att slappna av innan jag väl somnade.
Men det blev en bra natt. Malin väckte mig en gång under den första delen av natten och sen vaknade jag strax före klockan runt sex.
Idag är tjejerna hemma. Malin för att vi ska vara säkra på att hon inte längre smittar innan hon får gå på dagis igen. Emilia gnällde över ont i magen så vi tar det säkra före det osäkra.
Idag är inget inplanerat. Skönt. Fast jag borde plugga lite. Vi får se…

2 reaktion på “Tröttheten fortsätter.

 1. Virre

  Det här med sömn är ju lustigt tycker jag ..!!
  Experter säger ju att man aldrig kan sova igen förlorad sömn!?… Men jag håller inte med för visst sjutton kan man känns sig så utvilad om man någon natt fått sova mer än man brukar och har haft bra sömn på de:)…
  Eller är det bara så att man känner sug utvilad till Max då för att man bara har dåligt att jämföra med !! Jag vet inte!?…)

  Svara
  1. LindaW Inläggsförfattare

   Ja du! Jag har också lärt mig att man inte kan ta igen förlorad sömn. Det handlar nog mer om att kroppen får vila ut ordentligt! :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.