Stormen Simone – hur gick det?

På facebook, på tidningarnas websidor och på tv rapporterade det om sönderblåsta byggnader,  omkullblåsta träd och orkanvindar. Här märktes stormen inte av. Regn och blåst – javisst men inte värre än så. Och lektionen på sjätte våningen då? Det blåste och tjongade mer i rutorna för två veckor sen än igår. Vi klarade oss med andra ord. Det blev lite antiklimax måste jag säga… ;-)
Och just det. Måste ju berätta om värdens lösning för att vi ska slippa vada genom en sjö varje gång det regnar. Dom borrade drygt tio en-centimeterstora hål i marken utanför porten, så allt vatten rinner ner under asfalten. I mina ögon är det jättekonstigt. Dom tog bort alla våra rabatter för att asfaltera igen – för att skydda huset. Jag undrar hur denna nya lösning skyddar huset. Och på den större av bilderna ser ni hur det såg ut igår kväll.

En reaktion på “Stormen Simone – hur gick det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.