Sjukling, vab och träning.

Jahapps. Då är det nästas tur att få feber. Malin vaknade på sitt bästa gnälligaste humör idag. Går från strålande glad till suraste citronen på två röda. Efter frukosten lade hon sig i soffan för att titta på bompa och när jag kom ut till henne såg hon allt annat än pigg ut. Hon kändes lite varm så jag plockade fram en febertermometer. Är nog första gången hon tempas med en muntermometer så det va lite svårt men vi lyckades mäta upp 37,9 grader i alla fall. Så feber är det. Idag får hon vara hemma med pappa. Jag har lektion och sjukgymnasten. Och minst en dag till blir hon hemma…
Själv ska jag som sagt träna hos sjukgymnasten idag. Jag känner mig inte alls peppad den här gången. Samtidigt så vet jag att jag kommer vara nöjd efteråt och jag behöver det. Men ändå. ;-)

4 reaktion på “Sjukling, vab och träning.

    1. LindaW Inläggsförfattare

      Allt över 38 räknas alltid som feber. Under går jag även på allmäntillståndet. Mina barn har inte så hög temp friska så vid 37,5-37,9 märks och syns det oftast på dom att dom är sjuka. Skulle aldrig nånsin skicka barn med feber till dagis och skola.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.