Sån där gratis motion…

Allt ska ju hem från båten inför vintern, ingenting ska vara kvar. Så nu har jag plockat ihop täcken, kuddar, byttor, porslin, bestick och allt annat vi samlar på oss i båten varje sommar. En liten del är kvar i skåpen så maken klarar sig i helgen. I övrigt står allt klart i påsar och väntar på hemgång.
När jag avslutade med en värmande kopp te fick jag den briljanta idén att plocka fram ena pirran och ta med allt ätbart på en gång. Det var ju inte så mycket. Sagt och gjort.
Halvvägs in mot land, vi har en lååååång brygga, är tyngden riktigt jobbig. En massa konserver och kräm i literförpackning väger visst en hel del. Så idag blir det rejält med extra motion. Och energiåtgång. Tur jag är på väg hem för att äta lunch.  ;-)

En reaktion på “Sån där gratis motion…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.