Plugga och shoppa!

Så, då har jag bänkat mig i köket med datorn! Jag ska labba i naturkunskapen och tänkte kombinera det med lite samhällskunskap. ;) Hoppade över dagens träning då en envis förkylning får mig att leva med huvudvärk, lätt frossa och en känsla av allmän hängighet.

I eftermiddag blir jag nog tvungen att ta med barnaskaran för lite shopping. Vi konstaterade i morse att både Oskar och Emilia behöver ha varmare stövlar och Malin måste ha vettigare vantar i det här vädret. Får se om vi kommer iväg. Det lockar inte direkt…

2 reaktion på “Plugga och shoppa!

  1. Virre

    Komiskt med bilden:),, precis sådana vantar köpte jag till cazzi förra veckan :)… Men då galon modellen inte modellen vinter!!!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.