Mätt och frusterad!

Idag blev det sushi till middag. För mig och Malin. Dom andra åt ugnslagad lax och ris. Sushin tog längre tid än jag hade planerat. Så kan det gå. Och gott blev det! :) Malin trodde hon skulle få hela fatet med avokadobitar. Sötnosa. Men tre stycken satte hon i sig. Och så snodde hon mina pinnar.

 

Frustrationen är över bloggen. Uppdaterade headern lite idag. Bytte ut bilder på tre av barnen och mig. Malin har tyvärr inte haft sin fotografering ännu… I alla fall… Gjorde precis som jag gjorde den förra och den har funkat jättebra. Laddade upp den nya och nu funkar varken den eller den gamla. Färgen blir helt skum, det ska vara helvitt och inte grådassigt i bakgrunden. Och Texten fick annan färg. Bilderna blev mer sepiatonade är svartvita. Sååååå irriterande!! Men det får se lite skumt ut till jag hittar lösningen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.