Lov, prov, semester och storm.

Gomorron. Ny vecka, nya erfarenheter. Höstlov. Fast för mig innebär veckan inte lov. Tvärtom. Det är lektion ikväll. Muntligt framförande står på schemat. Och diskussion om förra lektionens Fröken Julie-tittande. Så det blir fullt upp idag med förberedelser.
Imorgon är det sjukgymnasten och lektion. På onsdag har jag prov. Fast det borde inte vara några problem att få till det.
På torsdag ska jag packa inför helgens Göteborgsresa. Vi ska fira barnens kusin på lördag. Ska bli riktigt kul. Innan kalaset på lördag funderar vi på att besöka Universeum. Ingen av oss har varit där förut. Jag hoppas vädret är på vår sida i helgen. Vore ju kul att få se lite av staden.
I veckan däremot verkar det bli lite si och så med vädretÅrets första storm drar in över oss idag. Återstår att se hur kraftigt vi drabbas här. Fast den verkar passera utan större problem.
Jag tror en del av veckan går åt till att anpassa oss till vintertiden. Barnen började tassa upp före klockan sex. Inte helt okej. Målet är halv sju. ;-)

En reaktion på “Lov, prov, semester och storm.

  1. Virre

    Universum har vi varit på några gånger är verkligen värt ett besök ,jag brukar samman fatta de som en blandning av aquaria på Djurgården och tom tits fast i större skala:)…
    Mycket tid behövs för det finns massa saker att upptäcka!!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.