Kyla, kalops och kalas.

Jag kollade på termometern nästan det första jag gjorde idag. -0,3 grader! Burr! Igår var det två plusgrader vid samma tidpunkt och bron utanför kändes isig. Misstänker att det blir likadant idag. Det är bara en nackdel just nu. Det är svårt att klä sig vettigt. På morgonen är det jättekallt och sen är det milt på dagen. Jag gillar bättre när det är kallt hela dagen. ;-)
Idag ska jag tvätta vidare. Jag gav upp efter två omgångar igår. Men det kändes bra och känns bra nu med. Jag ska koka kalops med. Mums!!! Ikväll kommer mina föräldrar för att fira Sebastian så jag ska nog hitta på nåt fika med. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.