Godis i massor!!!!

När vi var på bloggmiddagen delades det ju ut en massa skoj i alla goodiebags. Själv blev jag helt lyrisk över allt godis. Eller vad säger ni om 1kg HARIBO Matador Mix. Yummy!  
Och så fick vi en massa småpåsar med Malaco Viva Lakrits. Dom är ju så goda!  
Det låg en liten påse med blandad choklad från Godisbolaget plus att vi fick ett presentkort på mer godis. Jag hoppas kunna hämta mitt i helgen.
 
Dessutom låg det en på med Djupur med i goodibagen. Tyvärr har jag inte fått smaka den. Råttorna hann stjäla den. Och nu är jag ännu mer sugen att smaka, när jag har läst att det var det bästa av två världar – lakrits och choklad! Nästa gång en påse Djupur kommer innanför våra dörrar ska den gömmas för råttorna… ;)

3 reaktion på “Godis i massor!!!!

 1. Marlene

  Den var VÄLDIGT god! Så köpt hem och göm! Jag ska har ätit min sista minipåse idag, ska försöka hämta de där 2 hektona nästa vecka och har lagt undan kilot låååångt in i ett skåp. Vaddå lördagsgodis… här har det varit varenda dag sen bloggmiddagen :-/

  Svara
  1. LindaW Inläggsförfattare

   Ja, det var så surt att upptäcka att den saknades. Malacolakritsen hann jag äta och haribopåsen åt vi som lördagsgodis under två lördagar. Chokladen njöt jag av! :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.