Får man sova snart?

Trött och seg, det är jag det… Helgen satte nog större spår än jag trodde…

Har ju haft Oskar hemma idag. Han är hängig och hostar massor. Ett tag mitt på dagen kändes det som att han hade feber med. Så han får vara hemma imorgon med. Tur att det bara är den lätta datalektionen imorn. Gör inte så mycket att jag missar den…

Nu sover tre barn medan Tony är och hämtar hem Sebastian från scouterna. Jag funderar på om vi ska plocka fram nåt gottigt. Är verkligen sugen… Får se. I morgon lär det nog bli gott att äta. Solan tipsade om att baka egen ostkaka. Det lät smaksens. Måste nog prova det. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.