Den elaka mamman slog till….

Jag kom hem i morse efter att ha lämnat Malin på dagis och skulle bara plocka rent lite så jag kunde dra ett varv med snabeldraken. Sen skulle jag plugga. Faktiskt. Men jag skulle som sagt bara plocka rent lite innan. Det slutade med att alla rum fick sig en omgång. Jag orkade liksom inte med röran längre. Och det är ju så skönt när det är ordning.

Det bästa av allt var den stunden jag pausade, halvvägs in i röjandet av tjejernas rum, det sista rummet jag gav mig på. Det var bara jag och en tickande klocka då… Så härligt tyst!!!

Nu är städningen avklarad för idag. Lunch är intagen och nu ska jag verkligen ta tag i skolarbetet. Har några timmar på mig innan kvällens lektion. Då vi ska se Fröken Julie på film. :)

4 reaktion på “Den elaka mamman slog till….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.