Brist på spätzle, lamm och lathet!

Dagen igår blev bra även om jag hade hoppats på en kurs i hur man gör en bra spätzle men tyvärr blev det inte så. Och för er som undrar,  spätzle är en tysk färskpasta. Man har ett rivjärnsliknande verktyg som man håller pastasmeten genom. Så otroligt gott!
Idag blir det nog en lugn dag. Tony och Oskar är iväg på handbollsmatch. Vi andra har avslutat frukosten och ska väl hitta på nånting att göra. Jag behöver i och för sig rensa lite i frysen. Det ska fyllas på med en massa lammkött där i under kvällen.
Får se vad vi hittar på i övrigt. Känns lockande med en lugn dag. :-)

2 reaktion på “Brist på spätzle, lamm och lathet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.