Börjar känna mig lite stressad…

Träning hos sjukgymnasten – check. Det var riktigt kul. Måste bara komma ihåg att ja mer batteri i mobilen nästa gång så jag kan lyssna på lite musik när jag tränar.
Därefter fick jag stressa hem för att hämta Malin på dagis. Som tur var kom maken hem en timme tidigare så han hade fixat middag.
Jag har fixat kaoset i köket, bråkat med barnen och sitter nu med Malin i soffan när hon kollar på bompa. Som tur är ska hon strax i säng. Sen kan jag äntligen börja mina förberedelser inför morgondagen.
För imorn är det äntligen dax! Underbara barn, bloggmiddag och hotellövernattning. Jag har bara bott på hotell en gång tidigare. När jag var tolv, eller var det femton,  bodde jag, min bror, två kusiner och mormor och morfar på hotell i Tyskland en natt. :-) Så det är faktiskt lite spännande.
Skrivet torsdag kväll, men livet kom mellan innan det postades… ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.