Åh vilket dygn!!!

Dagen började med underBARA BARN tillsammans med Sofie. En hel del skoj. Samtidigt börjar jag nog känna lite, nu efter tio år, att jag börjar växa ifrån mässan…
Hem lagom vid lunchtid. Vi stannade på Max. Mums. Därefter blev det snabbt hem för att packa upp en bunt goodiebags och packa väskan innan det var dags att ge sig av igen.
Sofie och jag sällskapade till hotellet. Hon tänkte ta oss till ett annat hotell men jag hade lite mer koll på läget. Vi checkade in och konstaterade att vi gillade rummet. Lindisen, Martina och Karoleen dök upp på besök och vi drack bubbel och pratade ikapp. ;-)
Klockan sex var det dags för middagen. Drygt 50 kvinnor i många olika åldrar samlades upp på restaurang Sahara. Vi skrattade, fnissade,  pratade, åt alldels för mycket god mat och hade skitkul!!!! Det var också prisutdelningar på tävlingar som varit för alla gäster innan middagen. Jag vann första pris från Lifeproof; ett ipad-fodral. Till Sebastians stora lycka. Därefter fick alla gäster en varsin lott och alla vann pris. Jag vann ett set med ett spankingverktyg, en lila rabbit och en nätklänning från Bordello. Yeay!!! Det fanns ju vissa damer som gärna hade velat byta med mig. Men det tog inte slut där. Tre varv till gick utlottningen och jag vann fem tapetrullar från Sandberg, två silikonformar från barnmatsburken och en menskopp från Naturkopp.se. Jag ska använda formarna till småmuffins. Sen fick alla ett vackert smycke från Living and room. Jag blev kär!
Utöver detta fick vi tre stora välfyllda goodiebags varav den ena innehöll en SodaStream Source. Till alla gäster!!! Och så fick vi en minigoodiebag med yoghurt.
Mätta och belåtna stapplade vi iväg till hotellet efter middagen.  Det var tungt. Väldigt tugnt! Väl på hotellet blev det ett par glas vin till innan jag stupade i säng vid tvåtiden.
För att vakna igen vid sju imorse… Det gick inte att somna om så redan stax efter åtta åt vi en väldigt god frukost.
Jag sitter nu med barnen i soffan. Allt annat än pigg. Men så nöjd!!! Allt var verkligen toppen!!!!!  Och ett stort tack till Anna och Ewa för att dom gjorde kvällen till en av de bästa på vääääääldigt länge!!!!

12 reaktion på “Åh vilket dygn!!!

 1. Virre

  Låter riktigt härligt:) sakerna som barnen kunde göra på mässan va super i år ialafall för mina kom dit vid halv elva gick hem fem på den tiden hade vi något att göra hela tiden:)..inte ens mat/fika paus hans med..!! Men han inte annat än att köpa i mams stånd .. Tiden gick åt till allt annat :)… Men som sagt jag har bara gått i fem år..)

  Svara
  1. LindaW Inläggsförfattare

   Jo men jag tror barnen hade haft kul även i år. Men för min egen del känner jag att jag inte får ut riktigt lika mycket av mässan längre. Det är ju inte så stor skillnad från år till år… Härligt att ni hade så skoj!!!

   Svara
  1. LindaW Inläggsförfattare

   Ja du, vi kunde knappt se vem som vann vad inne hos er… Och ja, det var en riktigt rolig vinst som många ville byta till sig. ;)

   Svara
 2. Marie-Louise

  Ja men det var ju så galet mycket grejer :) helt underbart. Imorgon måste jag försöka blogga om allt. Idag har jag hjälpt min mamma att "flytta hem" från kolonistugan så det blev lite fullt upp. Kram vännen

  Svara
  1. LindaW Inläggsförfattare

   Det var underbart tokigt galet med grejor!!! Så härligt!!!
   kan tänka mig att ni hade lite att göra om ni har vinterbonat. Jag vet ju vilken tid vi lägger ner på båten då.
   Kram

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.